Kvällsskrivning.

2013-04-25 - 23:36:00
Om 24 minuter ändrar Big Day appen till 12 istället för 13. Varje dag = minus en siffra. Det är 12 jävla dagar kvar.
 
Ärligt talat nästan skakar jag när jag tänker på det. Jag har inte kunnat förstå det, förrän nu, när det är så jävla få dagar och timmar left.
 
Visst har jag sett dem förut. En gång på Lydmar, flera gånger i Mosebacke och en gång på X Factor. Men det här, det här har jag sovit ute i iskallt regn för att få en biljett till. Det här har jag väntat i så så så många dagar på. Och nu har dem dagarna blivit till tolv.
 
Framtill nu har jag inte kunnat njuta av det faktum att jag i över en timme kommer kunna se dem så nära. Varje gång mina kompisar har tagit upp det har jag sagt något i stil med "Ja, det är sjukt", men jag har inte kännt mig exalterad. Jag tror att det beror på att jag har kännt mig stressad, för varje gång de är i vårt land blir jag just det; så jävla stressad. Jag har också varit så sjukt jävla rädd.
 
Harry, han till höger, betyder lite extra för mig. Och ja, jag vet att ni directioners som läser det här nu drar efter andan och skakar på huvudet, men jag tycker faktiskt inte att det är fel att ha någon i bandet som ja, betyder något mer för en. Så klart älskar jag de andra, så sjukt jävla mycket. Men Harry, ja det går inte att förklara. Han betyder verkligen allt för mig. Och väldigt få i min omgivning vill ta och acceptera det. Folk klarar inte av att se en 14-årig tjej älska en kändis. Och det är väl det han är, en kändis.
 
Men när jag ser honom på bilder, och tänker på att han ska stå tio meter ifrån mig, ja kanske mindre, så börjar jag nästan gråta. Och det är den känslan som tar över nu. Den känslan att jag vet att jag ska se de fem killarna som jag älskar så otroligt sjukt helvetes jävla mycket, det är den som puttar undan de dåliga känslorna. Så jag är inte särskilt stressad eller rädd längre. Bara så jävla glad.
 
Rad 15 står vi på, precis där de kommer sväva över oss (på den där plattan de står på som flyger över publiken), sjunga och vinka. Det kommer bli bäst.
 
Update: Oj, insåg att jag hade skrivit att Harry stod till vänster. Menade ju höger, är så dålig på det där med höger och vänster! :)
Kommentarer
Postat av: Bella

JAG DÖR. ska också se dem, för första gången i mitt liv.. har aldrig kunnat åka till stockholm när de varit där, fick inte biljetter till x-factor pga bor 6 timmar från stockholm och kunde inte va där och köa så när jag fick biljetter till deras konsert grät jag av lycka!! ser fram emot det här så otroligt mycket!!

2013-04-27 @ 15:28:58
URL: http://amazingbella.blogg.se
Postat av: Ellen

jag känner precis exakt likadant! fast att jag redan varit på en konserts så känns det ändå som att det här gången kommer att kännas som den första, lika overkligt och lika galet. Harry har också betytt det där lilla extra för mig ända sedan jag blev directioner (kanske inte gör dig så glad men...;)). Det var liksom han som jag la märke till först men jag precis som du, älskar allihopa så himla mycket! Så jag tycker absolut inte att det är konstigt att tycka lite extra om någon utav dom :) Kram!

2013-04-27 @ 21:38:28
URL: http://soon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Bloggadres/Hemsida:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback